Sikeresen befejeződtek a mezőgazdasági és erdészeti SZKTV-k

A 2013. évi SZKTV-k befejeződtek.
A rendezőiskolák nagy érdeklődés mellett, sikeresen rendezték meg a versenyeket.
A tanulmányi versenyeket az AOKDSZ is támogatja. A versenyszámok győztesei elnyerik az iskoláik számára az AOKDSZ vándorserlegeit.

  • A Lótartó és -tenyésztő SZKTV-t a Békés megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény Mezőhegyesi Tagintézménye rendezte, ahol az AOKDSZ vándorserlegét a péceli Fáy András Mezőgazdasági, Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium nyerte.
  • A Virágkötő, -berendező, virágkereskedő SZKTV-t a szombathelyi Herman Ottó Kertészeti-, Környezetvédelmi-, Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium rendezte, ahol az AOKDSZ vándorserlegét a budapesti Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola nyerte el.
  • A Dísznövénykertész SZKTV-t a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium rendezte, ahol az AOKDSZ vándorserlegét a halásztelki Bocskai István Református Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium nyerte.
  • Az Erdészeti Szakmunkás SZKTV-t a VM Kelet-Magyarországi ASzK Szakképző Iskola-Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium rendezte, ahol az AOKDSZ vándorserlegét az ásotthalmi Bedő Albert Középiskola, Erdészeti Szakiskola és Kollégium nyerte. Mivel az iskola harmadszor nyerte el a vándorserleget, így az végleg az iskola tulajdonába került.
  • A Mezőgazdasági gépszerelő, gépjavító SZKTV-t a baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium rendezte, ahol az AOKDSZ vándorserlegét a Somogy TISZK Közép- és Szakiskola Krúdy Gyula Tagintézményének Rudnay Gyula Szakképzője (Tab) nyerte.
  • A Növénytermesztési gépüzemeltető, gépkarbantartó SZKTV-t szintén a baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium rendezte, ahol az AOKDSZ vándorserlegét a baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium nyerte.
icon/checkfield/check-errorfield/check-oknav/dropdownsocial/facesocial/facebooksocial/instagramlinksocial/linkedinsocial/mailsocial/phoneicon/searchsocial/skypesocial/twittersocial/vibersocial/wwwsocial/youtubeicon/checkfield/check-errorfield/check-oknav/dropdownsocial/facesocial/facebooksocial/instagramlinksocial/linkedinsocial/mailsocial/phoneicon/searchsocial/skypesocial/twittersocial/vibersocial/wwwsocial/youtube