Erzsébet utalvány

Tisztelt Partnerünk, leendő Megrendelőnk!

Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam Önt arról, hogy Magyarország Országgyűlése elfogadta „Az egyes adótörvények és az azzal összefüggő egyéb törvények” módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely 2012. január 1-től a béren kívüli juttatási elemek közé emeli az Erzsébet-utalványt.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kizárólagos jogosultságot kapott az új, Erzsébet-program keretén belül kibocsájtott, étkezési célra felhasználható Erzsébet-utalvány forgalmazására.

Az Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlásra használható fel.

Az Erzsébet-utalvány kibocsájtásával a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány átláthatóvá teszi az étkezési utalványok forgalmazását, létrehozza a szociális- és gyermekétkeztetés új és kibővített rendszerét.

Az Erzsébet-utalványt a bérjellegű juttatásokénál több mint 30 százalékkal kedvezőbb feltételekkel lehet biztosítani a munkavállaló részére.

További információkat – folyamatos bővítés és frissítés mellett – talál az https://www.erzsebetutalvany.hu honlapon, illetve kérem, hogy kérdéseivel forduljon kollégáimhoz bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén: telefonszám: 06-1 799-5000, e-mail: ugyfelszolgalat@mnua.hu.
Amennyiben lehetőséget teremt számunkra, úgy munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.

Munkájához erőt és egészséget kívánva, tisztelettel:
Dr. Guller Zoltán
Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft.
ügyvezető igazgató

icon/checkfield/check-errorfield/check-oknav/dropdownsocial/facesocial/facebooksocial/instagramlinksocial/linkedinsocial/mailsocial/phoneicon/searchsocial/skypesocial/twittersocial/vibersocial/wwwsocial/youtubeicon/checkfield/check-errorfield/check-oknav/dropdownsocial/facesocial/facebooksocial/instagramlinksocial/linkedinsocial/mailsocial/phoneicon/searchsocial/skypesocial/twittersocial/vibersocial/wwwsocial/youtube